Loopbaanbegeleiding geeft u inzicht in uw leven en werken tot nu toe en helpt u te bepalen wat u in de toekomst wilt doen. Door stil te staan bij uw ervaringen, wensen en verwachtingen ontdekt u nieuwe wegen naar de toekomst.

Voor wie?

Loopbaanbegeleiding is geschikt voor iedereen die heeft besloten verandering in werk te zoeken of die zichzelf persoonlijk wil ontwikkelen. Maar loopbaanbegeleiding kan ook uitkomst bieden ten tijde van burn-out of als u het gevoel heeft met uw carrière op een dood spoor te zijn beland.

Toekomstgerichte aanpak

Om u optimaal te begeleiden, brengt Ton van Tilburg allereerst uw huidige situatie in kaart zodat het begeleidingstraject kan worden afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Vervolgens kijkt u samen met hem terug op uw leven en werk, analyseert u uw huidige functioneren en bezint u zich op uw toekomst. Wellicht wordt hierdoor bevestigd dat u op de juiste koers zit. Is dit niet het geval, dan helpt Ton u uw huidige koers te wijzigen. U leert toekomstige veranderingen zelf in te zetten en te sturen.

Duur van loopbaanbegeleiding traject

Wij adviseren een traject voor loopbaanbegeleiding van vijf gesprekken van 1½ uur binnen een tijdspanne van drie maanden. Afhankelijk van uw wensen en het te realiseren einddoel kan een traject worden verkort of verlengd.

HRD Center is er voor u

Wilt u weten wat HRD Center voor u of uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.