HRD Center is in 2003 opgericht door Ton van Tilburg. Als coach begeleidt hij mensen bij veranderingen in hun leven en hun werk. Daarbij zijn zorg voor persoonlijke ontwikkeling en het leren maken van keuzes belangrijke elementen. Bij projecten worden mogelijk andere deskundigen uit de vaste pool van coaches en consultants van HRD Center ingeschakeld.

HRD Coaching

Na jaren op niveau in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, ontdekte Ton van Tilburg zijn ware passie: het begeleiden van mensen. Diverse opleidingen volgde hij, waaronder Coaching & Counseling, Neuro Associatief Coachen en Master Neuro Linguïstisch Programmeren. Hij richtte HRD Center op en ontwikkelde zijn eigen methodiek: HRD Coaching. Door de juiste instrumenten in te zetten, worden mooie resultaten bereikt: cliënten krijgen inzicht in zichzelf, gaan aan het roer van hun leven staan en worden daardoor simpelweg gelukkiger.

Wat kunt u van Ton verwachten?

  • Hij moedigt mensen aan om hun eigen autoriteit tot ontwikkeling te brengen.
  • Door zijn sensitiviteit weet hij precies hoe hij iemand in zijn kracht kan zetten.
  • Hij werkt doelgericht, vanuit analyse, intuïtie en hoort ook wat niet gezegd wordt.
  • Hij zegt eerlijk waar het op staat en draait niet om de hete brij heen.
  • Met respect, aandacht en humor begeleidt hij de trajecten.

Zorg voor ontwikkeling

De missie van HRD Center is even beknopt als ambitieus: ‘het stimuleren en ontwikkelen van de eigen mogelijkheden van mensen en organisaties’. Wij helpen organisaties ervoor te zorgen dat medewerkers goed in hun vel zitten en op de juiste plek zitten. En medewerkers sporen we aan om niet stil te blijven staan. Om zich te blijven ontwikkelen. Niet voor niks luidt onze slogan: zorg voor ontwikkeling.

HRD Center is er voor u

Wilt u weten wat HRD Center voor u of uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.